Fotografering med Noelle

 
♥ Mina favoriter ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2 veckor gammal
 
Vilken ska jag förstora??????

waah 1 över en månad

Här ekar det tomt, ger aningen ångest kan jag ju säga.
 
Idag har min store kille sin första dagisfotografering. Känns stort haha. längtar tills vi får se dem.
 
 
Snygging i jeansskjorta o kammat hår :)
 
Noelle är över en månad gammal, 5 veckor i våra liv.
så självklar
 
Matheo sover gott hela nätterna för att komma in till oss vid sju, där ligger jag med mina små o myser en bra stund faktiskt innan vi går upp. Matheo ska alltid ha morgon kramen av lillasyster, det är så fantastisdk kärlek från honom till henne så det är helt otroligt.
När hon är ledsen vill han alltid trösta, oftast blir det ju bara värre och det gör så ont i mitt hjärta, men han blir ändå så lycklig av att försöka och få hålla om henne att han inte bryr sig hon blir ledsen.. Min stora kille, min godhjärtatde lille son. Du är den finaste jag någonsin träffat, ett hjärta så rent.
 
 
 
 
 
 
Noelle tränar mycket nacke, vill ligga på mage, dock inte på golvet eller så utan på oss, hon ligger där länge o bara tittar, gärna på oss, man kan få små respons leenden, tror änsålänge att dem bara är jag som fått dem.
På kvällarna somnar du gott på din pappas bröst. Vi tittar på dig med beundran, denna lilla skapelse redan så självklar i familjen, som om du alltid varit med oss. löjligt det låter men verkligen sant. Något av det sötaste vi har sett. Du med ditt unika sätt, lilla knorrande och hur bestämd du kan vara. Du riktigt ryter tyill när du vill något. Inte så mycket ledsen ävenb om du visst får dina perioder med lite magknip eller att vi inte förstår vad du vill, men oftast så trött. När du är vaken ligger du gärna på rygg på skötbädden, dr kan du ligga o titta länge. Du gillar babygymmet och har fastnat för den lilla zebran.
Man kan prata med dig och du tittar in i våra ögon med förståelse, din blick följer oss fint
 
Vi har börjat med stl 56, börjar smått rensa bort 50, gör ärligt ont i mitt hjärta, men vad ska man göra, bara o hänga med ju ;)
Du har även gått över till stl 2 i blöjor, vi varierr mellan libero o pampers, båda funkar fint även om jag föredrar pampers.
Jag måste börja med o lägga dina snuttar vid din sida, vi gör inte om läppmisstaget med dig lilla vän (Matheo är fäst vid våra läppar när han är trött och ledsen, han börjar bli duktigt på o sluta med detta nu dock)
 
 

Baby har anlänt och en till påväg

Försöker njuta av varje sekund

RSS 2.0